Hva er den beste nettjobben for nybegynnere?

Det er utallige eksterne sysselsettingsmuligheter tilgjengelig for enkeltpersoner på tvers av flere bransjer, som kundeservice, salg, utdanning og mer. Hvis du er en nybegynner som søker en jobb hjemmefra, kan du kanskje finne en nybegynnerjobb som dekker dine behov.

Online jobbmuligheter på startnivå

Det er mange jobb-hjemmefra-jobber på startnivå for nybegynnere. På den annen side har kandidater sjansen til å få mer yrkeserfaring og ferdigheter innen et bestemt område. Et karriereskifte eller en ny bransjeinngang kan være gode kandidater for disse stillingene.


Å jobbe hjemmefra har aldri vært enklere takket være programvare for videokonferanser og fjernarbeid. Fagfolk som jobber hjemmefra bruker vanligvis en datamaskin eller annen enhet i sitt eget hjem for å utføre oppgavene sine. Å jobbe hjemmefra blir mer utbredt i et bredt spekter av bransjer.

Chatteoperatører og kundesenterrepresentanter

Kunder kan få råd fra en chat-operatør som er kunnskapsrik om produktene de er interessert i. Det vil være en chatteoperatør selv om det er en app og ikke en nettside. Tekstchatoperatører må vanligvis ha jobbet i kundeservice tidligere, ha en stabil internettforbindelse og være flinke til å kommunisere.

Innkommende og utgående samtaler håndteres av kundesentermedarbeidere, som hjelper forbrukere som trenger hjelp. De kan roe klientenes bekymringer, se på situasjoner, finne ut hva hver klient trenger og gi støtte. Det er mulig de også må selge. Det er flere organisasjoner og virksomheter hvor disse spesialistene kan finnes.

Transkripsjonister

Tekstbeskrivelser av lydopptak lages av transkripsjonister. I noen tilfeller kan de bare bruke lyd, mens i andre kan de bruke video. For det meste jobber transkripsjonister med opptak fra møter og konferanser, samt intervjuer og internettinnhold som krever underteksting.

Fotoredigerere

I tillegg til fotografer og andre innholdsleverandører, spiller fotoredigerere en viktig rolle. Redigeringsprogramvare brukes ofte for å forbedre bildets estetiske appell før det publiseres av salgsfremmende årsaker. Disse personene kan være ansatt av leverandører av digitalt innhold eller sosiale mediegrupper.

Datainntasting

For å holde databasene oppdatert, legger dataregistreringsfunksjonærer inn ny og oppdatert informasjon. Noen av jobbene deres kan omfatte å samle inn data og sette dem inn i grupper, finne ut hvilke data som er viktigst, behandle kunde- og kontorapporter og utføre datarevisjoner for å sikre at systemet er korrekt.

Oversettere

Oversettere er fagfolk som spesialiserer seg på å konvertere skriftlig innhold fra ett språk til et annet for å gjøre det lettere for folk å kommunisere. Avhengig av kundens behov, kan de håndtere en rekke tekster, inkludert, men ikke begrenset til, medisinske journaler, bedriftsdokumenter, vitenskapelig materiale, juridiske dokumenter og mer. Hovedoppgaven til en oversetter er å beholde den opprinnelige betydningen av en tekst samtidig som den omdannes til et annet språk.

Korrekturlesere

En korrekturlesers oppgave er å finne feil i skriftlig arbeid og fikse dem slik at teksten er tydelig og korrekt. For å være sikker på at kopien er korrekt, kan de se etter stavefeil, grammatiske feil, problemer med måten setningene er satt sammen på og andre problemer. Markedsføring, journalistikk, utdanning og mer er alle områder der korrekturlesere kan finne arbeid.